Sale!

Pakar WooCommerce

RM17.00

SKU: Woo Category:

Description

Modul yang anda bakal pelajari:

Modul 1: Pengenalan 1.0

Modul ini akan menerangkan konsep secara keseluruhan mengenai WooCommerce. Menjelaskan kepada anda mengapa WooCommerce adalah penyelesaian terbaik untuk shopping cart pada zaman terbaru ini.

Modul 2: Pengenalan WordPress dan WooCommerce

Anda bakal didedahkan mengenai pengenalan awal platform WordPress dan plugin WooCommerce yang menjadi tempat utama untuk mempromosikan produk anda secara drastik.

Modul 3: Produk

Dalam modul ini, anda akan dijelaskan bagaimana memasukkan gambar produk, menjadikan produk anda lebih jelas kepada pelanggan anda. Segala teknik berkaitan produk anda bakal didedahkan dalam modul ini.

Modul 4: Variasi

Anda bakal didedahkan teknik sebenar gunakan strategi Variasi yang memudahkan prospek anda membuat pilihan mengenai Produk anda. Juga akan diterangkan bagaimana untuk membuat tetapan khas bagi setiap variasi produk.

Modul 5: Tetapan WooCommerce

Modul ini menjelaskan bagaimana cara sebenar membuat tetapan pada WooCommerce anda betul dan mudah. Anda akan diterangkan cara tetapan WooCommerce dari paling asas kepada tetapan yang lebih ‘advance’.

Modul 6: Tetapan WordPress

Dalam modul ini, akan akan didedahkan teknik sebenar membuat tetapan WordPress yang betul dan mesra SEO. Di sini teknik SEO wordpress akan didedahkan secara keseluruhan kepada anda.

BONUS 1: SEO WooCommerce

Dalam bonus ini, teknik SEO sebenar pada produk anda akan didedahkan secara keseluruhan. Satu per satu akan dibongkarkan bagaimana membuatkan SEO yang betul pada produk anda.

BONUS 2: Chat Console

Plugin yang akan meningkatkan jualan anda 33% ini anda dikongsikan secara PERCUMA. Saya akan terangkan bagaimana dengan plugin Chat Console akan memudahkan menjawab segala persoalan yang bermain di fikiran prospek anda.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pakar WooCommerce”

Your email address will not be published. Required fields are marked *