logo doktor pemasaran v2

6 BONUS bernilai RM2,327 untuk setiap pembelian LIKE METHOD

Lagi 1 jam sebelum tawaran ini ditutup selama-lamanya

[op_evergreen_countdown_timer style="12" days="0" hours="01" minutes="03" seconds="01" days_text="Hari" days_text_singular="Hari" hours_text="Jam" hours_text_singular="Jam" minutes_text="Minit" minutes_text_singular="Minit" seconds_text="Saat" seconds_text_singular="Saat" action="redirect" redirect_url="https://doktorpemasaran.com/bonus-likemethod/maaf/"][/op_evergreen_countdown_timer]
KLIK sini utk dapatkan LIKE METHOD »YA! Saya dah bersedia & nak BONUS hari ini juga

box30 Hari Jaminan Wang

lock100% Selamat dan Privasi

Ini apa BONUS yang anda bakal dapat dari saya jika dapatkan LIKE METHOD hari ini..

 • 395

  7 Skrip LIKE Marketing terbukti berkesan (Bernilai RM67)

  Tak perlu lagi anda penting kepala dan ambil masa panjang untuk buat split test skrip LIKE Marketing. 7 Skrip ini saya dah dicuba dan terbukti berkesan untuk kempen pemasaran saya untuk tarik beribu-ribu LIKE untuk fanpage bisnes saya.

 • icon12

  Template Customer Avatar (Bernilai RM47)

  Template ini akan diberikan dalam google drive yang mana yang boleh edit dan ubah untuk kegunaan bisnes online anda sendiri. Tak perlu lagi susah payah untuk buat dan fikirkan template yang mudah dan senang faham.

 • 290

  Teknik Tukar LIKE jadi EMEL (Bernilai RM97)

  Kali ini, saya kongsikan case study saya sendiri dan bagaimana teknik saya tukarkan LIKE jadi EMEL. Anda boleh gunakan emel ini untuk tujuan promosi berulang-ulang kali.

 • 242

  Funnel FB Ads Evergreen Terkini (Bernilai RM97)

  Dalam ni saya akan dedahkan macam mana anda boleh buat corong / funnel FB Ads Evergreen yang boleh digunakan untuk mana mana niche bisnes online. Perlu untuk run sekali sahaja, dan kempen berjalan untuk jangka masa panjang.

 • 233

  Bina “Landing Page” kurang 5 minit (Bernilai RM67)

  Disebabkan permintaan website saya tinggi sekarang, kenapa anda tak cuba buat sendiri sahaja. Dalam ini akan saya dedahkan bagaimana anda boleh bina “Landing Pagi” Jualan anda kurang 5 minit. Teknik ini sedikit teknikal, tapi berbaloi untuk jangka masa panjang.

 • 118

  Group Support FB - Bantuan 24 Jam Sampai Berjaya (Bernilai RM1997)

  Group ini saya tak buka kepada umum sebab saya nak bantu mereka yang nak dibantu sahaja. Anda boleh bertanya dan akses kepada saya & ahli group 24 Jam untuk sebarang bantuan, perkongsian dan perbincangan.

Syarat untuk dapatkan 6 BONUS (Jumlah Bernilai RM2,327):

 • 125

  Clearkan cookies & cache untuk elakkan sistem tak dapat kesan.

KLIK sini utk dapatkan LIKE METHOD »YA! Saya dah bersedia & nak BONUS hari ini juga

box30 Hari Jaminan Wang

lock100% Selamat dan Privasi

AMARAN: Sesiapa terlepas untuk buat salah satu daripada syarat di atas, saya tak dapat untuk kirimkan kesemua BONUS yang saya tawarkan.

Muaz Faris

Ikhlas,
Muaz
(Managing Director)