Tutorial Langkah Demi Langkah Jadi Pakar WooCoommerce

Mahu jadi Pakar WooCommerce kurang 2 hari?

Ketahui cara sebenar menjadi Pakar WooCommerce dan tingkatkan jualan anda serta merta.

Tutorial Langkah Demi Langkah Jadi Pakar WooCoommerce

Modul yang anda bakal pelajari:

Jadi Pakar WooCommerce kurang 2 hari

 • Video Marketing

  Modul 1: Pengenalan 1.0

  Modul ini akan menerangkan konsep secara keseluruhan mengenai WooCommerce. Menjelaskan kepada anda mengapa WooCommerce adalah penyelesaian terbaik untuk shopping cart pada zaman terbaru ini.

 • Video Marketing

  Modul 2: Pengenalan Wordpress dan WooCommerce

  Anda bakal didedahkan mengenai pengenalan awal platform WordPress dan plugin WooCommerce yang menjadi tempat utama untuk mempromosikan produk anda secara drastik.

 • Video Marketing

  Modul 3: Produk

  Dalam modul ini, anda akan dijelaskan bagaimana memasukkan gambar produk, menjadikan produk anda lebih jelas kepada pelanggan anda. Segala teknik berkaitan produk anda bakal didedahkan dalam modul ini.

 • Video Marketing

  Modul 4: Variasi

  Anda bakal didedahkan teknik sebenar gunakan strategi Variasi yang memudahkan prospek anda membuat pilihan mengenai Produk anda. Juga akan diterangkan bagaimana untuk membuat tetapan khas bagi setiap variasi produk.

 • Video Marketing

  Modul 5: Tetapan WooCommerce

  Modul ini menjelaskan bagaimana cara sebenar membuat tetapan pada WooCommerce anda betul dan mudah. Anda akan diterangkan cara tetapan WooCommerce dari paling asas kepada tetapan yang lebih ‘advance’.

 • Video Marketing

  Modul 6: Tetapan Wordpress

  Dalam modul ini, akan akan didedahkan teknik sebenar membuat tetapan WordPress yang betul dan mesra SEO. Di sini teknik SEO wordpress akan didedahkan secara keseluruhan kepada anda.

 • 392

  BONUS 1: SEO WooCommerce

  Dalam bonus ini, teknik SEO sebenar pada produk anda akan didedahkan secara keseluruhan. Satu per satu akan dibongkarkan bagaimana membuatkan SEO yang betul pada produk anda.

 • 380

  BONUS 2: Chat Console

  Plugin yang akan meningkatkan jualan anda 33% ini anda dikongsikan secara PERCUMA. Saya akan terangkan bagaimana dengan plugin Chat Console akan memudahkan menjawab segala persoalan yang bermain di fikiran prospek anda.

Dapatkan di sini sekarang!
Dengan harga pengenalan RM97 RM17